4.11.2012 Tartto

4.11.2012 Tartto KV
Tuomari: Ian Rasmussen, Australia

Tuomarin arvostelu: Mature bitch, strong head, correct proportions, strong topline, balanced angul., g. chest development, moves well at back and around.

Tulos: ERI1 SA, PN1, VSP, CACIB  

Menimme jälleen hyvissä ajoin näyttelypaikalle, mutta oman kehän odotteluaika meni ihmeen nopeasti Usvan kanssa häkissä torkkuessa.

Usva sai jälleen kunnian olla ensimmäinen arvosteltava lapinkoira ja menihän se tälläkin kertaa suhteellisen hienosti. Hiomista vielä tosin on, mutta Usvahan onkin vielä pieni. Dagolas Zulotar ei osallistunut myöskään tämän päivän kisaan. Usvan arvostelu oli seuraava:

Tuomari: Ian Rasmussen, Australia
”Very promising puppy, correct proportions, fem. head, strong topline, moderata angul., moves v. soundly.”
Tulos: PEK1 KP, ROP-pentu

Itse olin tälläkin päivällä ainoa valioluokan narttu. Valioluokasta sain tuloksen ERI1 SA. Paras narttu -kehässä oli viisi narttua. Tuomari pyysi meitä juoksemaan kerran kehän ympäri ja näytti sen jälkeen, että menisin letkan ensimmäiseksi. Lisäksi hän teki tässä vaiheessa muitakin siirtoja, mutta onneksi ei meidän eteemme 🙂 Tämän jälkeen juoksimme kehän ympäri ja sen jälkeen tuomari tuli ojentamaan valkoisen ruusukkeen äidille cacibin merkiksi. Näin sain jo toisen cacibini. Taitavat nämä marraskuut olla minulle hyviä, koska edellinen tuli viime vuoden marraskuussa. Toki en ole paljoa näyttelyissä käynytkään sen jälkeen, ainoastaan Helsinki Winner- ja Voittaja -näyttelyissä sekä October Showssa Turussa.

ROP -kehässä tuomari valitsi uroksen ROP:ksi ja minä olin VSP. Tämä sopi meille paremmin kuin hyvin. Näin pääsimme ajoissa kotimatkalle. 🙂

Tästä on hyvä jatkaa cacibien metsästystä.

Seuraavaan näyttelyyn, Helsinki