Peloton

18.11.2008

Meille tuotiin eilen hiekkakuorma, jota iskä tänään vapaapäivänään kärräsi takapihan nurmikolle. Nurmikolta on poistettu kolme marja-aroniapensasta ja tämän takia se on ollut aika kurainen sateista johtuen. Nyt nurmikko peitetään hiekalla ja lisäksi sinne tulee korkea hiekkakasa, jota saan kaivella mielin määrin. Hiekkakasa on tuotu sinne ihan minua varten. Kivaa! Kaivoinkin siellä tänään innokkaana ja taisin olla aika likaisessa kunnossa kun lopetin. Iskä ei tainnut pitää minusta likaisena, koska meni mokoma pesemään minut.

Tämän jälkeen löysin olohuoneen lattialta mielenkiintoisen ötökän, jota tökin kuonollani. Iskä tuli katsomaan, minkä kanssa minä puuhailen enkä ymmärrä lainkaan, miksi hän otti minut pois ötökän kimpusta. Kertoi vain, ettei kannata tökkiä ampparia. Mistähän se oli sisälle tullut marraskuussa?

Illemmalla minun piti tietysti keksiä itselleni jotakin ajankulua ja se tietää yleensä sitä, että Halla saa kyytiä. Hän yrittää komennella minua, mutta en välitä siitä, rohkeasti kimppuun vain. Koska olen hurrrjan peloton pentu, uskallan tutkia jopa Hallan suun ja hampaat.  Oheisesta kuvasta näet, kuinka rohkeasti tämän teen.  Eikä yhtään pelota. Hyvin tuntui pääni mahtuvan Hallan suuhun.

Ai niin, meinasin vielä unohtaa yhden kivan asian. Kun iskän silmä vältti, menin Zicon ruokasäkille ja revin sen. Tosin en ymmärtänyt repiä kuin ulommaisen kerroksen ja sisällä oleva säkki jäi ehjäksi, joten en saanut itselleni syötävää. Harmin paikka.

Seuraavaan juttuun