Jeee – Halla 16 veee!

14.12.2008

Kohta se tapahtuu – Halla täyttää huomenna 16 vuotta. Taidan ehdottaa äidille, että antaa Hallalle synttärilahjaksi jonkun vetolelun, jota sitten voimme yhdessä vetää kilpaa. Näin minäkin tulen lahjasta osalliseksi. Äiti kyllä kertoi, että kohta tulee joulu ja silloin joulupukki tuo kaikille kilteille lapsille lahjoja.

Toivotaan, että joulupukki ei ole kuullut mieltymyksestäni johtoihin. On muuten metkaa, kuinka paljon johtoja voi yhdessä talossa olla, mutta kyllä minä saan ne tätä menoa äkkiä sukupuuttoon kuolemaan. Äiti ei ole enää viitsinyt kirjoitella rikkomistani johdoista kategoriaan ”Tuhotyöni”, koska siitä tulisi aika pitkästyttävää luettavaa. Kyllä minä kaikkea muutakin pureskelen kuin johtoja. Yleensä jos pysähdyn jonkun viereen, niin sitä minun on myös maistettava. Ei kai joulupukki sentään tuollaisista pikkuasioista välitä? Kai hän silti tuo minulle paljon lahjoja.

Täytyy myös toivoa, että joulupukki ei myöskään ole kuullut nykyisestä tavastani tulla ulkoa sisälle pisulle. On se aivan ihanaa kun on saanut tehtyä pisun jonkun maton päälle eikä äiti tai iskä huomaa sitä ja sitten astuvat siihen päälle. Siitä voisi saada kehitettyä jonkun hienon tanssinkin. Olin jo oikeastaan aika sisäsiisti kun minä tajusin, että maton päälle on kiva pisuta. No – ei kai joulupukki tällaisista välitä. Uskon vakaasti, että hän tuo minulle paljon paljon lahjoja!

Seuraavaan juttuun