20.11.2011 Jyväskylä

20.11.2011 Jyväskylä KV
Tuomari Juha Putkonen

Tuomarin arvostelu: 3v. Erinom. rungon mittasuht., koko, tyyppi. Ryhdikäs olemus. Kaunis pään sivuprofiili. Hyväasent. korvat. Tummat silmät. Hyvä purenta, kaula, erinom. tiivis rintakehä. hyvä eturinta. Oik. karvan laatu. Kauniskaarinen häntä. Tasapain. kulm. Kevyt joustava sivuaskel. Miellyttävä käytös.

Tulos: VAL ERI/1 SA, PN1, CACIB, VSP  

Suomenlapinkoiria oli näyttelyssä yhteensä 28, joista narttuja 11. Valionarttuja oli 2.

Ihan ensiksi pitää huomauttaa, että huomasitteko varmasti, kuinka upealla päivämäärällä tämä Jyväskylän KV-näyttely pidettiin? Kaksi kertaa tämä vuosi. 🙂

Jos edellisellä päivällä jouduimme jonottamaan päästäksemme näyttelypaikalle, ei se ollut mitään tähän päivään verrattuna. Onneksemme saimme kuitenkin tälläkin kertaa auton aivan pääoven viereen. Eipä se kyllä minua olisi haitannut, vaikka äiti ja iskä olisivat saaneet rahdata tavarat toiselta puolelta kaupunkia, kyllä minä tyttö olisin jaksanut sieltäkin kävellä.

Tälle päivälle oli ainoastaan minut ilmoitettu valioluokkaan, mutta lisäksi siihen siirtyi yksi edellisenä päivänä valioitunut upea narttu, Hiittanan Irina. Tiia oli luvannut esittää minut tänään ja meninkin hienosti hänen ohjauksessaan. On tämä kehässä juoksentelu aivan erilaista nuoren tytön kuin äidin kanssa. Tätähän voisi sanoa jo kivaksi. Tuomari valitsikin minut valioluokan ykköseksi ja lopulta paras narttu -kisassa parhaaksi nartuksi. Upeaa!

Jee – sain ensimmäisen cacibini.

Seuraavaan näyttelyyn, Helsinki