Narupallo

Ihastuin pentuna ”veljelläni” ja ”siskollani” olleeseen narupalloon eli ilmalla täytettyyn kumipalloon, johon oli laitettu pitkä, venyvä kumilanka kiinni.

Leikin pallon kanssa silloin pitkät tovit. Otin kuminauhan hampaitteni väliin ja sen jälkeen lähdin pyörimään ympyrää. Näin sain myös pallon pyörimään laajassa kaaressa. Jossain vaiheessa pallo kuitenkin lähti pyörimään kovempaa kuin minä, jolloin naru alkoi kiertyä ympärilleni ja lopuksi pallo olikin jo takanani aivan kiinni minussa. Pallo oli lempileluni pentuna.

Narun kiinnitys palloon ei kuitenkaan ollut kaikkein paras ja aikaa myöten se irtosi. Sitä yritettiin liimata takaisin, mutta eihän se siinä kuitenkaan kestänyt. Näin minun piti luopua eräästä hauskasta leikistä. Valitettavasti minulla ei ole kuvaa pallon pyörittämisestä, ainoastaan tämä yksi kuva, jossa vedän palloa perässäni. Erään kerran äiti otti leikkini videolle ja se on vieläkin videokasetilla, mutta pitäisi saada se jotenkin siirrettyä DVD:lle, jotta saisin lisättyä sen kotisivuilleni. 

 

Seuraavaan juttuun, Sammakko