Kuvia koirakavereista

Hallalla on ollut paljon koirakavereita, joista osasta olen muistanut ottaa myös kuvan:

Rhodesiankoira Harjaselän Oljenkorsi ”Zico” on aika rauhallinen nuori herra. Hän on syntynyt 9.2.2006 Meltolassa. Lisätietoja saat KoiraNet-jalostustietojärjestelmästä.


Zico on kova poika uimaan ja leikkimään rannalla kepeillä tai leluilla. Juokseminen rantavedessä on myös mukavaa.


Zico haukkaamassa jasmiinin oksaa.


Ja narskis.Punainen irlanninsetteri Warmahill’s Daylight ”Cindy” on erittäin vauhdikas nuori koiraneiti, jota en aina pysty seuraamaan edes katseellani. Hän on aina ystävällinen ja kaikkien kaveri. Hän on syntynyt 31.3.2006 Muurlassa. Lisätietoja saat KoiraNet-jalostustietojärjestelmästä.


Cindyn mielestä rannalla on mukava juosta ja leikkiä kepeillä. Uimisesta hän ei ainakaan vielä välitä. Toivottavasti löydän joskus tästä alkuperäisen kuvan, tämä on hiukan pieni.


Cindyn tyylinäyte juoksentelusta omalla kotiniityllään.Kuvassa 29.3.1993 syntynyt ja keväällä 2006 edesmennyt elämäni suurin rakkaus, punainen irlanninsetteri Redseeker Oscar, Oskari. Cindy on Oskarin seuraaja. Lisätietoja saat KoiraNet-jalostustietojärjestelmästä.Naapurin amerikancockerspanieli Showdown Winnie the Pooh ”Wini” tuli iltalenkillä moikkaamaan. Hän on aika ahmatti kaikenlaisten makupalojen suhteen. 🙂 Hän on syntynyt 8.10.2001 Halikossa. Lisätietoja saat KoiraNet-jalostustietojärjestelmästä.Kyllä minulle on sattunut näitä vauhdikkaita koirakavereita paljon. Tässä pinseri Nelson, joka taitaa olla ikiliikkuja ja vauhdikas sellainen. Nelson on syntynyt 25.1.2007 Tuusulassa. Lisätietoja saat  KoiraNet-jalostustietojärjestelmästä.Tällainenkin ihanuus asustaa naapurissamme. Hän on nimeltään Charmandelan Fab Figaro, Figaro ja rodultaan bichon frisé. Hän on syntynyt 6.10.2007 Piikkiössä. Lisätietoja saat KoiraNet-jalostustietojärjestelmästä.Muhkeaturkkinen samojedinkoira Peku asuu myös naapurissamme. Hän on usein vahdissa talonsa portailla ja ilmoittaa, mikäli kutsumattomia vieraita ilmestyy.


Oskarin jälkeen toiseksi suurin rakkauteni, japaninpystykorva Fuji-San Apple Stealer ”Japsu”. Hän on syntynyt 24.2.2003 Somerolla.Lisätietoja saat KoiraNet-jalostustietojärjestelmästä .Tässä uusin koirakaverini, saksanpaimenkoira Sensen Mann Winston, ”Roccy”. Hän on syntynyt 19.1.2008. Lisätietoja saat KoiraNet-jalostustietojärjestelmästä.Tästä ystävästä voi olla todella ylpeä! Hän on Warmahill’s Domino, Moola, joka synnytti 17.4.2008 peräti 12 suloista pentua, 3 narttua ja 9 urosta. Kaikki pennut löysivät itselleen uuden kodin. Moola on syntynyt 31.3.2006 Muurlassa ja on Cindyn sisko. Lisätietoja saat KoiraNet-jalostustietojärjestelmästä.Inka ja Cindy. Inka on Cindyn sisko, joka on varmaan maailman vilkkain setteri. Tähän kuvaan hän sentään malttoi istahtaa hetkeksi.Rhodesiankoira Zara on Zicon siskontyttö, joka sulostutti Sannan ja Zicon elämää. Zara syntyi heinäkuussa 2008. Hänestä ei kyllä vauhtia puuttunut.


Nyt sinulla on ollut mahdollisuus lukea Hallasta kaikki, mitä olen kirjoittanut.
Hallan sivuilla on vielä lisäksi Muita kuvia, jossa on muutama ilotulituskuva.