6.11.2010 Tartto

6.11.2010 Tartu International Dogshow 2010
Tuomari Lis-Beth Liljeqvist, Ruotsi

Tuomarin arvostelu: Feminine, nice proportion, nice female head with dark nice eyes and good bite. V. good bones & angulation, well bodied, nice forechest, well set tail, enough coat, exc. quality, moves well.

Tulos: AVO ERI / AVK1 /PN2, VARA-CACIB  

Lapinkoiria oli näyttelyssä yhteensä 9, joista narttuja 3. Avoimessa luokassa oli 2 narttua.

Lähdimme Tarttoa kohti perjantaina 5.11.2010 klo 15.00. Mukana olivat äidin ja isin lisäksi Sanna, Mikko ja Jimi. Jimi osallistui myös 6.11. näyttelyyn.

Meille koirille oli aikamoinen järkytys kun Helsinkiin saavuttuamme siirryimmekin laivaan! Olimme molemmat ensimmäistä kertaa laivalla ja matkalla hyttiimme olimme aika peloissamme. Matka meni kuitenkin hyvin.

Laivasta lähtiessämme jouduimme odottamaan autossa hieman yli puoli tuntia ulos pääsyä. Laiva oli ollutkin aivan tupaten täynnä. Tämän jälkeen oli vielä vajaa 200 kilometriä automatkaa, joten olimme perillä Tartossa vasta 22.30 paikkeilla.

Minä ja Dimolin Duottar olimme ainoat avoimessa luokassa kisaavat. Tuomari piti minusta onneksi enemmän ja näin voitin kilpailuluokan. Parasta narttua valittaessa sain vastaani valioluokassa kilpailevan Peikkovuoren Micchicanin, joka myös valittiin parhaaksi nartuksi ja sai näin sertin ja cacibin. Minulle jäi siis varacacib.

Tähän tulokseen pitänee olla tyytyväinen, vaikka tuo cacib jäikin saamatta.

Huomenna on taas uusi koitos.

Seuraavaan näyttelyyn, Tartto