Toukokuun blogi 2012

11.5.2012 Mihku kävi kylässä

Mihku tuli tänään tapaamaan kasvattajaansa, emoaan Ruskaa ja sisaruksiaan Superia ja Usvaa. Hyvin Mihku meidät kaikki muisti ja oli tosi iloinen nähdessään jälleen tutut paikat. Ruska nautti silminnähden Mihkun seurasta ja olikin paljon juuri Mihkun kimpussa. 🙂 Emolla ja ensimmäiseksi syntyneellä pennulla taitaa olla erikoislaatuinen suhde!

Koska Mihku tuli harjoittelemaan myös tänne -käskyä vapaana ollessaan, pääsi Mihku juoksentelemaan yksinään aitauksen ulkopuolelle. Superilla ja Mihkulla olikin suurta huvia juosta vierekkäin aita välissä. Mihku oli kyllä silloinkin kuulolla, koska tuli hienosti kutsusta luokse. 🙂

Mihku pääsi juoksemaan myös kallion päällä, joka oli myös tuttu paikka. Koska hän oli kallion päällä ainoana koirana, kiinnosti häntä valtavasti tarhassa olevat kaverit.

Jostain kumman syystä Mihkua kiinnosti eniten Usva. Usvaa kuitenkin väsytti ja hän olikin aika äksyllä tuulella kun toinen ei antanut hänen olla rauhassa. Mihku osaa hyökkäykset salakavalasti takaa päin!

Mihku on välillä todella hyvin kuulolla ja välillä ei ole tietääkseenkään, että häntä kutsutaan. Eikös tämä ole aika tyypillistä miehille? Mieluisat asiat kuullaan hyvin mutta epämieluisten asioiden kohdalla korvista kuuluu ”klops” ja ne ovat sulkeutuneet. 🙂 Tosin Ruska ei ole mies ja tämä sama ongelma oli Ruskallakin pentuna ehkä vielä hivenen pahempana. Hienosti on Ruskakin käskyn oppinut, joten varmasti oppii Mihkukin sen. Tarvitaan vain paljon vapautta ja yhdessä puuhailua.

Kaikki kiva loppuu aikanaan ja niin Mihkunkin piti taas palata omaan kotiinsa. Siinä vaiheessa taisivat kaikki pennut olla jo niin väsyneitä, ettei kukaan enää jaksanut juoksennella.


Kesäkuun 2012 blogiin