23.1.2010 Turku

23.1.2010 Turun kansainvälinen koiranäyttely, Winter Dog Show 2010
Tuomari Johan Juslin

Tuomarin arvostelu: Kaunislinjainen nuori narttu, jolla hyvät ääriviivat. Hyvä sukupuolileima. Hyvin kehittynyt pää. Hyvä tilavuus rungossa. Niukat polvikulmaukset, liikkuu silti hyvin. Hyvä turkki.

Tulos: NUO ERI / NUK3

Lapinkoiria oli näyttelyssä yhteensä 49, joista 25 narttua ja 8 nuorten luokassa.

Ensimmäinen näyttelyni nuorten luokassa on nyt onnellisesti ohi. Tällä kertaa olin kehässä äidin kanssa.

Tuomari oli ihan tyytyväinen minuun, mutta löysipä kuitenkin pari nuorta narttua, jotka katsoi minua paremmaksi.


© Johanna Arvonen

Jälleen äiti sekoili kehästä lähtiessämme. Keräsimme kaikki tavaramme ja lähdimme katsomaan punaisten irlanninsettereiden kehää, miten Cindy siellä pärjää (Warmahill’s Daylight Cindykin pärjäsi hyvin, AVO ERI / AVK3). Englanninsetteri Warmahill’s Funny-Funny ET:n (tänään upeasti ROP ja RYP-3) omistaja Hilkka kysyikin äidiltä, millaisen arvostelun Ruska sai? Äiti kauhistui ja sanoi, ettei edes muistanut hakea arvostelua vaan lähti heti kehästä poistuessamme pois paikalta. Tähän Hilkka sitten mainitsikin, että onhan teidän mentävä myös tuohon paras narttu -kehään. Hupsista… tässä vaiheessa minä olinkin jo iskän kanssa autossa, josta sitten lähdimme äidin soiton saatuamme takaisin kehän luokse. No, tämähän oli vain tällainen pakkopulla, josta ei ollut mitään odotettavissa. Kunhan juoksentelin kerran kehän ympäri. Pääsinpä kuitenkin taas kerran paras narttu -kehään ja onhan sekin jo jotain!

Näin meillä siis näyttelyissä käydään… unohdamme noutaa voitetut pokaalit ja nyt siis myös arvostelulomake ja paras narttu -kehä unohtui! Hyvä äiti! 

Seuraavaan näyttelyyn, Lieto