Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

RSS

KUVIA EI ANNETA VIRTUAALIKENNELEIDEN KÄYTTÖÖN!

 Olen uimarihurtta
01.06.2009 20:08 | Ruska

Äiti tuli tänään töistä kotiin ja kertoi heti Cindyn emännän soittaneen ja pyytäneen uimaan Lehmijärvelle. Koska päivä oli ollut helteinen, oli äiti valmis lähtemään, kunhan vain löytäisi uimapukunsa. Löytyihän se ja niin olin ensimmäistä kertaa matkalla uimaan. Minulla ei ollut tietoakaan mitä se uiminen on ja kun pääsimme perille, oli siellä HIRVEÄSTI vettä suuressa lammikossa. Silloin oli aika kova tuuli ja kun menin lähelle rantaa tutkimaan vettä, löi iso aalto rantaan ja pärskäytti päälleni vettä. Minä tietysti kiljaisin heti enkä oikein uskaltanut mennä veden lähelle enää.

Äiti meni itse veteen ja yritti saada minua mukaansa, mutta huonolla menestyksellä. Cindy jo leikki vedessä emäntänsä kanssa kun minä vielä mietin uskaltautuisinko sinne. Samassa äiti nykäisi vähän hihnasta ja silloin sitä mentiin. Uimme pienen kierroksen ja käännyin aika pian takaisin rannalle. HEI, MINÄHÄN OSASIN UIDA. En pelännytkään sitä niin paljon kuin ensin olin ajatellut, mutta kyllä silti mielelläni tulin pois vedestä. Sehän oli märkää!

Tämän jälkeen äiti laittoi minut puuhun kiinni hihnalla ja lähti itse uimaan. Kun hän oli uinut jonkun matkaa hän huusi minua ja minullehan tuli hätä kun äiti oli jo niin kaukana. Cindyn emäntä päästi minut irti hihnasta ja kuuliaisena tyttönä tein valtavan loikan ja lähdin uimaan kohti äitiä. Jonkun matkaa uituani huomasin, ettei minun tarvitsekaan pelastaa äitiä, koska hän oli jo tulossa takaisin päin. Käännyin ja uin nopeasti rannalle ettei tule turhaan polskittua. Tämän jälkeen minun piti vielä lähteä Cindyn emäntää pelastamaan, mutta hänkin pääsi sieltä kuitenkin pois omin avuin.

Valitettavasti kuvat eivät oikein onnistuneet, mutta onneksi niistä sentään näkee, että olin uskaltautunut uimaan.

Vesi on ihan puhdasta, vaikka näyttää kuvassa ruskealta pohjassa olevan hiekan takia.

Huomatkaa kuinka hienosti pidän häntääni, tosin se oli välillä suorana takanakin.

Tämän näköiseksi siitä uimisesta sitten tuli!

Takaisin blogin hakemistoon.
Takaisin päivityksiin.


( Päivitetty: 01.06.2009 20:41 )

 - Ruska | Kommentit (1)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.©2020 Suomenlapinkoira Ruska - suntuubi.com