Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

RSS

KUVIA EI ANNETA VIRTUAALIKENNELEIDEN KÄYTTÖÖN!

 Pyhärannassa
25.07.2011 22:58 | Ruska

Pääsin tänään Kirstin, Moolan ja äidin kanssa kylään Pyhärantaan Niinan, Jounin ja Inkan mökille. Heillä on siellä valtavan suuri aidattu alue, jossa on koirien hyvä juoksennella vapaana. He järjestivät siellä setteritapaamisen, johon osallistuivat punaiset irlanninsetterit Inka, Moola ja Neela, englanninsetteri ET sekä muunrotuisista portugalinvesikoira Mimmi ja minä edustin suomenlapinkoiria.

Kirsti tuli hakemaan meitä aamulla 9.20. Moola nukkui matkan ajan tapansa mukaan takapenkillä, joten minä matkustin auton takaosassa, koska olen siellä tottunut matkustamaankin.

Hilkka, Matti, Neela ja ET tulivat omalla autollaan samaan paikkaan.

Kun pääsimme pihalle, äiti laittoi minut ensin pariksi minuutiksi hihnaan, jotta rauhoittuisin hieman ennen kuin pääsisin nuuskimaan muita koiria. Näin rauhoituinkin hienosti eikä kenenkään kanssa tullut minkään valtakunnan rähinöitä.

Mimmin kanssa meillä synkkasi heti hienosti. Juoksentelimme ja leikimme valtavasti, mutta ehdimme kyllä jossain vaiheessa myös hetkeksi pysähtymään kuvausta varten.

Toki muutkin koirat juoksentelivat kanssamme, mutta hyvää kuvaa meistä ei saanut. Taisimme olla liian nopeita äidille ja kameralle. Kuvassa törmäsin Moolan takamukseen.

Kaikille oli tarjolla loimulohta, savustettua siikaa, uusia perunoita, salaattia, makkaraa, lettuja ja kahvia sekä mansikkakakkua. Lettujen paistajana toimi Mimmin emäntä.

Jouni toimi "kalamestarina":

Niina hääri joka paikassa ja tarjoili meille koirille hyviä herkkuja:

Syömisen lomassa ehdin käydä tutustumassa rantaankin, jossa oli mielestäni aivan ihana kivikko. Sitä olisin jaksanut tutkia vaikka kuinka kauan ja välillä kävin katselemassa maisemia sekä ohi lentäviä lintuja.


Kuva on otettu aika kaukaa, koska äiti ei uskaltanut kipeän jalkansa kanssa kävellä lähemmäksi kivikkoa pitkin.

Yhtä lintua yritin haukatakin, kun se lensi yläpuoleltani:

Tämä päivä oli tosi mukava, mutta kaikki hauska loppuu aikanaan. Toki olimme kaikki aika väsyneitäkin siinä vaiheessa. Minä unohdin sinne kaulapantani, jonka Niina lupasi tuoda meille kun käyvät Helsingissä myöhemmin tällä viikolla.

Tällaisia päiviä saisi olla useamminkin. Paikka oli ihana, siellä oli paljon tilaa juoksennella ja mikä parasta, siellä oli monta koirakaveria.


( Päivitetty: 25.07.2011 23:54 )

 - Ruska | Kommentit (1)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (1)©2020 Suomenlapinkoira Ruska - suntuubi.com