Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311

RSS

KUVIA EI ANNETA VIRTUAALIKENNELEIDEN KÄYTTÖÖN!

 Eläinlääkärillä
06.07.2010 20:09 | Ruska

Menin äidin kanssa eläinlääkärille korvassani olevan punoituksen takia. Olin edellisenä yönä ajanut tarhassani kissaa takaa ja erään kerran kun sain sen ahdistettua nurkkaan, vinkaisin. Äiti tutki minut päästä varpaisiin mutta ei löytänyt mitään, ei edes tassuistani, joita nuolin ahkerasti. Jotain seurauksia tuosta kissaepisodista kuitenkin tuli!

Menin tapani mukaan reippaana tyttönä eläinlääkärin vastaanotolle ja istuimme äidin kanssa odottamaan vuoroamme. Pienen aikaa istuttuamme tuli edellinen asiakas odotustilaan kantaen kopassa KISSAAAAAA!!!!

Hui kamalaa! Arvatkaapa reaktioni!

Peruutin niin pitkälle kuin suinkin pääsin ja tärisin valtavasti. Pitää tunnustaa, että minä pelkäsin sitä kissaa.

Äidin mielestä tämä on hieno reaktio, jospa en olekaan enää yhtä kova tyttö niitä haukkumaan ja ajamaan. Nyt tiedän, että kissa on tosi kova vastus.


 - Ruska | Kommentit (1)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 3.000 (2)
 Äidin kesäloma alkoi hyvin
05.07.2010 02:59 | Ruska

Äidin loma alkoi 5.7.2010. Menimme 4. - 5.7. välisenä yönä nukkumaan puolenyön paikkeilla. Herätin äidin noin klo 1.00 ja pyysin päästä tarhaan. Ensin äiti ei aikonut minua päästääkään, mutta kun en antanut periksi, nousi ylös.

Terassillamme on lasitus ja heti kun äiti oli aukaissut sen, juoksin aidan viereen katsoakseni, olisiko illalla kallion päällä ollut kissa vielä siellä.

MITÄ!!! Kissa mokoma oli tarhassani!

Arvatkaapa vain mikä meno siitä syntyi. Lähdin tietysti ajamaan sitä haukkuen takaa ja menimme peräkkäin kuin väkkärät tarhani kulmasta kulmaan. Äiti yritti huutaa minulle, mutta kuuroille korville huusi, en kuullut mitään. Vauhtia ei todellakaan puuttunut.

Lopulta kissa kiipesi talon seinää kulman kohdalta ylös ja jäi siihen sähisemään. Ei lähtenyt mihinkään vaikka äitikin oli jo ulkona siinä vaiheessa. Hetken mietittyään jotain kättä pitempää, äiti otti hiekkaa maasta ja heitti sitä kissaa kohti. Tällöin se onneksi hyppäsikin tarhan ulkopuolelle.

Luulette varmaan, että koko homma oli siinä! Ehei, ei tietenkään. Kyllähän minä aina jotain jännää keksin. Olin aivan täpinöissäni edelleen ja meninkin yhteen tarhani kulmaan, josta löysin aidasta pienen kolon ja olinkin samantien tarhan ulkopuolella. Lähdin siis uudelleen juoksemaan ja hakemaan kissaa. En mennyt kauas vaan tulin kuuliaisena koirana takaisin tarhaani äidin huutaessa. Korvani olivat siis löytyneet. Samalla äidille tuli lisähommaa korjata tuo aita. =)

Siitä pääsenkin sitten toiseen asiaan eli huomenna on mentävä eläinlääkärille, koska toinen korvani on tosi punainen ja roikotan sitä alaspäin ja ravistelen päätäni. Minulla on luultavasti elämäni ensimmäinen korvatulehdus. Miten mahtaa käydä Karjaan näyttelyn 11.7.? Karvanlähtöni puolesta olisin vielä voinut sinne osallistua, mutta mikäli lääkäri määrää minulle korvalääkettä, on minun pysyttävä poissa tästä näyttelystä. Äiti ajatteli kuitenkin katsoa, josko se paranisi ilman lääkettä. Voihan olla, että joku ötökkä on siihen pistänyt.

Äiti oli minulle hieman närkästynyt tuosta yöepisodista kissan kanssa ja valitteli, ettei saa enää unta. No, valvokoon minun puolestani, minä tyttö ainakin menen nyt vetelemään sikeitä.


( Päivitetty: 06.07.2010 12:45 )

 - Ruska | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (1)©2020 Suomenlapinkoira Ruska - suntuubi.com