Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

SEURAA

20.4.2009
Tämä käsky on osoittautunut minulle toistaiseksi aika hankalaksi. Äidillä on tietysti silloin makupala vasemmassa kädessään, josta yritän sen saada hyppien. Mikäli äiti laittaa kätensä alemmaksi, yritän kaivaa makupalaa hampaillani. Nyt meille kerrottiinkin koirakoulussa, että kannattaa ottaa ensin vaikka vain askel kerrallaan ja siitä sitten vähitellen vähän pidempää matkaa. Tämä tuntuu tepsivän hyvin ja nyt olemme saaneet muutaman kerran onnistuneen suorituksen siten, ettei äidin tarvitse pitää kättään koko ajan alhaalla.

27.12.2009
Eipä ole tämän käskyn osalta paljon hurraamista. Seuraan juuri silloin kun huvittaa eikä minua kovin usein huvita. Tähän äiti ei oikein ole keksinyt mitään hyvää konstia, koska ilman makupalaa en tee mitään ja kun äidillä on makupala kädessä yritän sitä edelleen saada suuhuni koko ajan. No, täytynee kyllä sanoa, että muutaman kerran meillä on pieni pätkä mennyt ihan mallikelpoisesti. Näyttelyissä osaan silloin seurata kun olen sillä tuulella, tosin välillä mukavan kaverin mennessä edellä, yritän saada häntä leikkimään juoksemalla perässä nelivedolla ja haukkumalla. Metkaa, että tuomarit eivät arvosta tällaista kaveruutta!

23.7.2011
Seuraaminen onnistuu, kunhan minulle muistaa toistaa käskyä aina välillä. Ilman käskyn alla oloa, vedän kuin viimeistä päivää. Mikäli olemme äidin kanssa kahdestaan lenkillä, voin joskus kävellä upeasti koko lenkin. Aina kuitenkin kun muita koiria on mukana, on minulla liian kova kiire äidin vauhtiin verrattuna. Tulisi hieman nopeammin eteenpäin niin enhän minäkään sitten vetäisi.


Takaisin koulutuksen pääsivulle.


©2020 Suomenlapinkoira Ruska - suntuubi.com