Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

SIVULLE

Äiti koetti kerran kutsua minua luokseen makupala kädessään ja kun tulin lähelle hän sanoi "Sivulle" ja siirsi makupalan toisesta kädestään toiseen takakautta, jolloin minäkin kiersin sieltä. Kun tulin hänen vasemmalle sivulleen hän sanoi "istu", jolloin istahdin heti enkä vielä tänä päivänä ymmärrä, miksi minua siitä niin vuolaasti kehuttiin. Tämän jälkeenkin olemme aina välillä tätä liikettä ottaneet ja täytyy sanoa, että tiedän kyllä mitä minulta odotetaan. Toistaiseksi äiti on kyllä usein helpottanut tätä liikettä siirtämällä makupalan takakautta vasemmalle puolelleen. Hiljaa hyvä tulee ja tämäkin liike tulee minulle aina vain helpommaksi ja helpommaksi (kunhan vain viitsin kuunnella äitiä).

23.12.2008
Menen aina silloin tällöin sivulle istumaan ilman, että äidin pitää siirtää makupalaa kädessään nenäni edessä. Joskus tosin menen hieman liian taakse tai eteen tai poikittain. Tästä äiti korjaa asentoni, mutta makupalan saan aina sen jälkeen kun istun oikealla paikalla. Kannattaa siis totella.

18.1.2009
Tätä liikettä yritän tehdä joskus itsenäisesti kun saan käskyn "Tänne". Toki menen sivulle myös "Sivulle" -käskystä, mutta äidin makupalakäden pitää olla oikeassa kohtaa vasemmalla sivulla, jotta pysähdyn siihen istumaan, muutoin menen istumaan eteen poikittain.

20.4.2009
Tiedän jo ruokaa saadessani, että minun pitää mennä ensin sivulle, joskus saan käskyn "istu", joskus "seiso" ja joskus "maahan". Sivulle meno on vielä toisinaan hankalaa ja pyörin äidin ympäri ylimääräisen kierroksen ennenkuin pysähdyn sivulle.

27.12.2009
Hei hirvitys, olemme unohtaneet tämän liikkeen harjoittelemisen. Lopetimme ruokailun yhteydessä tämän sivulle -käskyn juoksuni jälkeen, kun minulle ei millään meinannut ruoka maittaa. Kyllä, totta se on, minullakin on joskus sellainen aika, ettei ruoka maistu, ihmeellistä. No, joka tapauksessa tämän liikkeen harjoitteleminen unohtui, vaikka ruokakin jälleen maittoi. Täytyypä ottaa se taas mukaan "ruuanedusharjoituksiin".

23.7.2011
Eipä olla muistettu vieläkään tämän liikkeen harjoittelemista ruokailun yhteydessä. Riittää kun seison ja katson äitiä silmiin niin sapuska on taattu juttu. Huomenna aloitamme sivulle -käskyn ruokailun yhteydessä. Se menee ainakin muulloin hienosti kunhan vain minulla ei ole mitään muuta hommaa siinä vaiheessa kun käskyn saan.

Takaisin koulutuksen pääsivulle.


©2020 Suomenlapinkoira Ruska - suntuubi.com