Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
242526272812
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

RSS

KUVIA EI ANNETA VIRTUAALIKENNELEIDEN KÄYTTÖÖN!

 Moolan ja Inkan synttärit 2014
16.03.2014 17:23 | Ruska

Saimme jälleen tänäkin vuonna kutsun Moolan synttäreille. Samalla vietettiin tietysti myös Inka -siskon synttäreitä. Valitettavasti Hilkka, Matti, Neela ja ET eivät päässeet tulemaan kuten ei myöskään Liisa Cindyn kanssa. Onneksi siellä oli kuitenkin kaksi synttärisankaria juhlittavana.

Tarjoamiset olivat jälleen aivan upeat. Oli keittoa ja leipää erilaisten höysteiden ja juomien kera, myöhemmin vielä kahvia, täytekakkua ja piparia sekä makkaran paistamista. Taisi tästä taas jotain unohtuakin. Minun piti kirjoittaa heti tänne blogiin reissusta, mutta olen kokonaan asian unohtanut.

Niinan ja Jounin mukana tuli Inkan lisäksi myös Taika -koira, Taika aloitti hirmuisen rähinän nähdessään meidät, mutta heti kun hän pääsi autosta pois, paljastuikin hänestä hiljainen tyttö. Koirat tulivat upeasti juttuun keskenään.

Ensin koirille puettiin heijastinliivit varmuuden vuoksi päälle. Äiti oli tietysti unohtanut minun ja Usvan liivit kotiin ja hyvä niin. Mukavampi oli juoksennella ilman liiviä.

Pöytä oli upeasti suunniteltu ajatellen juuri tätä sakkia. Mikäli jotain nestemäistä pöydälle kaatuisi, se myös juoksisi hienosti pois pöydältä. 

Kirsti antoi koirille aluksi herkkupalan, joka kelpasi hienosti jokaiselle. Olin toki herkkua odottamassa minäkin vaikka minusta ei taidakaan näkyä kuin korva tuolta settereiden takaa.

Moola katseli kun Ruska ja Usva juoksivat pellolle. Vaikka Taika ja Inka yrittivätkin saada Moolaa mukaan, katsoi Moola parhaaksi jäädä kuitenkin herkkujen ääreen.

Kutsusta kaikki koirat tulivat nopeasti takaisin. Taika olikin jo tullut tältä reissulta ensimmäisenä

Välillä taas jaettiin koirille namipaloja - kerrankin sai masun täyteen herkkuja. Ensin kuva toisesta suunnasta...

...ja sitten toisesta.

Taika söi oman herkkunsa nopeasti ja äiti jo pelkäsi, miten mahtaa käydä kun Taika päätti mennä hakemaan Ruskalta lisää herkkua. Onneksi hän ymmärsi tulla toisiin ajatuksiin ja kääntyi pois heti tämän kuvan ottamisen jälkeen.

Koirilla oli oma upea täytekakku, josta Kirsti laittoi jokaisella kaksi palaa, jotta jokaiselle tuli samanlaiset koristeet.

Inkan ja Taikan herkuttelua...

Usvan ja Ruskan herkuttelua...

sekä Moolan herkuttelua. Näppärä tyttö oli saanut lautasen tyhjäksi todella nopeasti. 

Kaksijalkaisille oli oma täytekakkunsa ja piparinsa. Tuntui tuo kakku heillekin uppoavan.

Kaikki koirat päättivät lähteä juoksemaan läheiselle pellolle, Usva bongasi metsässä jotain, mutta tuli onneksi kutsusta takaisin.

Tuulisen kylmässä säässä ehdittiin välillä pitämään myös tyttöjen juttutuokio.

Miehillä oli omaa jutustelua pöydän ääressä. Taika ehti tähänkin kuvaan mukaan.

Vatsat täynnä oli mukava aloittaa makkaran grillaaminen. Hyvältähän se silti maistui.

Seija sai kaikkien koirien huomion kun hän jakeli koirille makkaranpaloja. Jokainen osasi hienosti odottaa omaa vuoroaan eikä tässäkään tilanteessa tullut minkäänlaista rähinänpoikasta.

Koirat saivat juuri hetki sitten makkaraa ja heti perään Niina tarjoili heille herkkuja. Hyvin upposi jokaiselle. En tiedä muista koirista, mutta minulle ainakin tuli kilon verran lisää painoa tällä reissulla.

Liekö syynä kylmä tuuli vai mikä, mutta unohdimme ottaa synttärisankareista yhteiskuvaa. Tämä on ainoa kuva, jossa sisarukset ovat keskenään maton päällä lämmittelemässä.

Kiitos Kirsti ja Moola taas kerran näistä synttärikemuista! Toivotaan, että jatkoa seuraa taas ensi vuonna!

 


( Päivitetty: 13.04.2014 18:42 )

 - Ruska | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (1)