Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

RSS

KUVIA EI ANNETA VIRTUAALIKENNELEIDEN KÄYTTÖÖN!

 Inkalta tuli kutsu jälleen
13.06.2013 22:02 | Ruska

Inka kutsui meidät jälleen setteripäiville Pyhärantaan. Tällä kertaa päivää vietettiin jo 8.6.2013.

Usvalle sattui samalle päivälle Nousiaisten ryhmänäyttely, jonka jälkeen lupasimme lähteä ajamaan Pyhärantaa kohti. Yleensä lapinkoirien kehä alkaa aikaisin, mutta tietysti tällä kertaa kehä oli laitettu alkamaan vasta 12.15. Onneksi lapinkoiria oli ilmoitettu ainoastaan neljä, joten siinä ei pitkään mennyt. Pahaksi onneksi tuomarina ollut Leila Kärkäs oli hirmuisesti aikataulusta jäljessä ja Usva pääsikin kehään melkein tunnin myöhässä. Ei lainkaan hyvä juttu Pyhärantaa ajatellen. Tämän näyttelyn olisi voinut jättää kokonaan väliinkin, koska Usva sai sieltä vain EH:n ja toisen nartun saadessa H:n, jäi serti lapinkoiranartuille jakamatta. :(

Pääsimme lopulta lähtemään kohti Pyhärantaa ja kun saavuimme sinne, olivat toiset juuri lopettaneet ruokailun, joten iskä ja äiti pääsivät suoraan ruokapöytään. Tarjolla oli perunoita, paistettuja silakoita, savusilakoita, salaattia sekä Niinan itse leipomaa, kielenkin vievää saaristolaisleipää. Äidillä kävi pieni moka ruokaa ottaessaan. Hän otti paistettuja silakoita ja perunoita ja kastiketta, mutta ei huomannut lainkaan, että siellä oli myös savusilakoita. Jäivät siis häneltä sillä kertaa syömättä.

Mukana olivat Inka, Mimmi, Moola, Neela, ET, Ruska ja Usva omistajineen. Kun nuo kaksijalkaiset olivat saaneet syötyä, annettiin jokaiselle koiralle 10 paistettua silakkaa. Valitettavasti kuvassa ei meitä kaikkia hyvin näy, mutta kyllä me kuitenkin kaikki silakoita saimme.

Silakat menivätkin nopeasti parempiin suihin muilla, mutta Usva ei oikein ymmärtänyt kalan päälle ja Niinan piti mennä syöttämään häntä. Mokomakin kakara - kyllä nyt kalaa pitää osata syödä yksinäänkin!

Muut koirat olivat ihmeen rauhallisia, mutta Mimmi ja Usva juoksentelivat mielissään yhdessä. Mimmi teki äkkikäännöksiä, jolloin Usvan käännökset meinasivat väkisin mennä pitkäksi.

Kirsti ja Seija kävivät uimassa ja saunomassa ja saivat seuraa ainoastaan Moolasta sekä ensimmäisellä uintireissulla myös Usvasta, joka uskaltautui kastamaan itseään mahaan asti. Moola kävi uimassa yhtä pitkälle kuin Kirstikin ja kävi uinnin jälkeen saunassa lämmittelemässäkin.

Niina jakeli koirille myös kanafileitä. Muut olivatkin niitä kärkkymässä, mutta ET odotti palvelua suuhun. :)

Kahvin ja teen kanssa oli tarjolla raparperipiirakkaa jäätelöllä ja aurinkokakkua. Njam, hyviä olivat.

Aurinkoisessa säässä oli mukava rupatella.

Hauskan päivän jälkeen lähdimme ajamaan kohti kotia, tosin menimme matkalla katsomaan Uudessakaupungissa asuvaa Haltia omistajineen sekä heidän uutta hauvavauvaansa Pyryä.

Kiitokset kivasta päivästä jälleen kerran Inka, Niina, Jouni, Mimmi ja Tuula!


( Päivitetty: 13.06.2013 23:06 )

 - Ruska | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (1)