Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

RSS

KUVIA EI ANNETA VIRTUAALIKENNELEIDEN KÄYTTÖÖN!

 Setteripäivä Pyhärannassa
09.07.2012 22:30 | Ruska

Inka oli jälleen tänäkin vuonna päättänyt pitää jo perinteisen setteripäivän Pyhärannassa. Sää oli jälleen samanlainen kuin edellisenäkin vuonna eli sateisen harmaa.

Heti kun minut päästettiin tyttäreni Usvan kanssa ulos autosta, tutustuimme hetken muihin paikalla oleviin koiriin ja lähdin sen jälkeen näyttämään Usvalle rannalla olevaa upeaa kiveä, jossa minun on joka kerta käytävä merimaisemaa katsomassa. Usvalla näytti olevan pienoisia vaikeuksia päästä kiven päälle, mutta kyllä hänkin sinne lopulta pääsi.

Seuraavasta kuvasta näkee, kuinka samanlaisia me Usvan kanssa olemme. :)

Niina ja Jouni olivat saaneet saunansa remontoitua upeaksi ja sitä käytiin porukalla tutkimassa.

Kirsti, Moola ja Seija menivät saunomaan ja uskaltautuivat myös uimaan. Moola oli jo aikaisemminkin käynyt uimassa mutta meni vielä uudestaan kokeillaakseen saunan löylyjä. :)

Kävin näyttämässä Usvalle viereistä "saarta" ja ihmettelin jossain vaiheessa, mihin Usva on jäänyt. Rassukka oli jostain syystä joutunut mereen ja yritti epätoivoisesti päästä sieltä ylös. Onneksi hän pääsi sieltä itse pois, koska minä en mielelläni mene veteen. Näin tuli Usvankin heitettyä pois talviturkkinsa.

Ruokaa nälkäisille loihtivat Tuula, Niina ja Jouni.

Koiraemäntä Inka kävi välillä tsekkaamassa onnistuuko kalojen paistaminen. Kyllähän se hienosti onnistui, koska kalat olivat tosi maukkaita kuten muutkin tarjottavat. Niina oli nähnyt jopa niin paljon vaivaa, että oli itse leiponut herkullista olutleipää. Njammm.

Jossain vaiheessa äiti huomasi, että Usva on väsynyt, mutta ei malta mennä lepäämään kun tutkittavaa on niin valtavasti. Niinpä jouduin sijaiskärsijäksi, koska Usva ei yksin olisi autossa levännyt, mutta minun seurassani se onnistui upeasti.

Niina oli valmistanut koirille hirvilihapullia, joita sitten saimme häneltä vuorotellen sulassa sovussa. Olivat todella makoisia ja niitä söi jokainen mielellään.

Jälkiruuaksi oli kahvia ja täytekakkua. Hyvin tuntui täytekakkukin kauppansa tekevän vaikka vatsat olivat täynnä hyvää ruokaa.

Kahvia juodessa löytyi pöydällä olevien kukkien joukosta merkillinen ötökkä, jonka nimeä mietittiin. Kukaan ei sitä tunnistanut. Äiti tutki luonto-opasta kotona ja tuli siihen tulokseen, että kyseessä on kimalaiskuoriainen.

Emäntänä häärinyt Niinakin ehti jossain vaiheessa kahvia juomaan vieraidensa kanssa.

Päivä oli ilmasta huolimatta onnistunut ja sitä oli kiva viettää mukavassa ja iloisessa seurassa. Toivottavasti näemme samoissa merkeissä vielä jatkossakin!

Kiitokset Inka, Niina ja Jouni!


 - Ruska | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (3)©2020 Suomenlapinkoira Ruska - suntuubi.com