Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311

RSS

KUVIA EI ANNETA VIRTUAALIKENNELEIDEN KÄYTTÖÖN!

 Tuota noin...
18.10.2009 18:53 | Ruska

Mistähän sitä oikein aloittaisi?

Äiti osti minulle eilen huomioliivin nähdäkseen, missä juoksentelen metsässä. Hän puki sen aamulla päälleni ennen ulos lähtöä.

Lähdin aamulenkille Cindyn Liisa -emännän, Cindyn ja äidin kanssa. Ensin näimme sheltti Bean ja rottweiler Anun, joiden kanssa leikimme hetken. Äiti otti tässä vaiheessa kuvia, joten hän otti huomioliivin pois päältäni.

Olemme Cindyn kanssa jo muutamina kertoina juosseet pois omistajiemme näköpiiristä moottoritien lähellä (hei - älkää huolestuko - metsän ja moottoritien välissä on aita ja siinä kohdassa moottoritie kulkee kallioleikkauksessa jossain paljon alempana). Äiti on jo aikaisemmin uhannut ottaa minut hihnaan siinä kohdassa, mutta eipä ottanut vielä tänäänkään. Lähdimme Cindyn kanssa taas tapamme mukaan juoksemaan. Jossain vaiheessa äiti kuitenkin hermostui kun meitä ei näkynyt ja huusi luokseen. Jonkun ajan kuluttua Cindy tulikin, mutta minua ei kuulunut ei näkynyt, ei sitten missään. Höh, enhän minä kadoksissa ollut, tiesin koko ajan missä olen.

Äiti hermostui jo tosissaan, huusi kurkkunsa käheäksi, taputti käsiään, pyysi Liisaa puhaltamaan koirapilliinsä ja soitti iskälle, että menee autolla Kuruntielle katsomaan, näkyykö minua siellä. Lopulta äiti lähti hakemaan minua moottoritieltä päin ja pyysi Liisaa odottamaan polulla, mikäli sattuisin tulemaan. Äiti ei ihan ehtinyt moottoritielle kun Liisa soitti ja ilmoitti, että olen heidän kanssaan, mutta olen ihan paniikissa, kun äitiä ei näy missään. Minäkö muka paniikissa - pois se minusta! Kun näin äidin menin muuten vain hänen luokseen, en suinkaan sen vuoksi, että minulla olisi hätä ollut.

No, Liisa ja äiti päättelivät, että otan tuosta nyt opikseni enkä enää häviä mihinkään. Arvatkaapa vain, toistuiko häviämistemppu saman lenkin aikana vielä pari kertaa? Minkäs minä sille voin, että metsä on täynnään toinen toistaan ihanampia tuoksuja.

Tämä kuva on otettu kotipihalla, kun ensimmäinen karkureissuni oli onnellisesti takana päin. Reissussa rähjääntyy!


( Päivitetty: 18.10.2009 19:18 )

 - Ruska | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.©2020 Suomenlapinkoira Ruska - suntuubi.com