Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

RSS

KUVIA EI ANNETA VIRTUAALIKENNELEIDEN KÄYTTÖÖN!

 Eka jouluni
25.12.2008 19:44 | Ruska

Nyt olen sitten nähnyt ja kokenut ensimmäisen jouluni. En kyllä ymmärrä, miksi ihmiset näkevät jouluruuan takia niin paljon vaivaa. Minä ainakin sain ihan normaalia ruokaani ja ainoastaan aivan minimaalisen palan kinkkua. Njam... se oli kyllä hyvää.

Lahjojen avaamisesta en oikein innostunut vaikka Zico näyttikin innokkaasti mallia. Yhden paketin avasin kokonaan itse ja toistakin vähän. Lopuista piti huolen herrasmiehenä Zico. Sain joulupusuja netin välityksellä veljeltäni Onnilta, pehmoleluja, pienen kumisen lelun, jota käytämme äidin kanssa koulutuksessa, puruluun, makupaloja sekä tonttulakin ja samaan asusteeseen kuuluvan kaulaliinan sekä motivointipallon, josta äiti käyttää nimeä makupalapallo.

Kuten arvata saattaa meno oli aikamoista kun meitä koiria oli neljä. Talo täyttyikin haukkumisista ja tassujen töminöistä.

Ai niin, nyt se sitten tapahtui, pääsin hyppäämään sohvalle. En ole enää sinne edes koettanut hypätä kun kerran aikaisemmin yrittäessäni lensin selälleni lattialle. Nyt en edes huomannut sinne hyppääväni, koska Mikko heitti uuden leluni sohvalle ja pitihän minun se sieltä hakea. Olenkohan nyt sitten ihan oikeasti jo iso tyttö?

Jouluaatto oli ihan kivan lahjakas päivä, odotan innolla seuraavaa jouluani.

Takaisin blogin hakemistoon.


( Päivitetty: 25.12.2008 20:28 )

 - Ruska | Kommentit (1)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Jeee - Halla 16 veee!
14.12.2008 22:22 | Ruska

Kohta se tapahtuu - Halla täyttää huomenna 16 vuotta. Taidan ehdottaa äidille, että antaa Hallalle synttärilahjaksi jonkun vetolelun, jota sitten voimme yhdessä vetää kilpaa. Näin minäkin tulen lahjasta osalliseksi. Äiti kyllä kertoi, että kohta tulee joulu ja silloin joulupukki tuo kaikille kilteille lapsille lahjoja.

Toivotaan, että joulupukki ei ole kuullut mieltymyksestäni johtoihin. On muuten metkaa, kuinka paljon johtoja voi yhdessä talossa olla, mutta kyllä minä saan ne tätä menoa äkkiä sukupuuttoon kuolemaan. Äiti ei ole enää viitsinyt kirjoitella rikkomistani johdoista kategoriaan "Tuhotyöni", koska siitä tulisi aika pitkästyttävää luettavaa. Kyllä minä kaikkea muutakin pureskelen kuin johtoja. Yleensä jos pysähdyn jonkun viereen, niin sitä minun on myös maistettava. Ei kai joulupukki sentään tuollaisista pikkuasioista välitä? Kai hän silti tuo minulle paljon lahjoja.

Täytyy myös toivoa, että joulupukki ei myöskään ole kuullut nykyisestä tavastani tulla ulkoa sisälle pisulle. On se aivan ihanaa kun on saanut tehtyä pisun jonkun maton päälle eikä äiti tai iskä huomaa sitä ja sitten astuvat siihen päälle. Siitä voisi saada kehitettyä jonkun hienon tanssinkin. Olin jo oikeastaan aika sisäsiisti kun minä tajusin, että maton päälle on kiva pisuta. No - ei kai joulupukki tällaisista välitä. Uskon vakaasti, että hän tuo minulle paljon paljon lahjoja!

Takaisin blogin hakemistoon.


( Päivitetty: 25.12.2008 20:04 )

 - Ruska | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.©2020 Suomenlapinkoira Ruska - suntuubi.com