Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

RSS

KUVIA EI ANNETA VIRTUAALIKENNELEIDEN KÄYTTÖÖN!

 Perniössä
16.11.2008 17:45 | Ruska

Kävimme tänään Perniössä iskän "kotona". Minulle tulee aina huono olo kun matkustan autossa häkissäni. Tämän takia äiti tuli takapenkille kanssani eikä minun tarvinnut mennä yksin häkkiin. Sain maata rötköttää koko matkan ajan penkillä eikä huonosta olosta ollut tietoakaan. Mahdanko nyt oppia siihen, että saan aina matkustella takapenkillä?

Perniöön päästyämme iskä yritti saada minut pisulle ulkona, mutta koska minulla ei ollut hätä, en myöskään pisunut. Kuinkas sitten kävikään, samantien kun pääsin sisätiloihin se pisuhätä tuli jostakin ja niin minä pissiä lorotin maton päälle. Taas oli tämäkin kyläpaikka merkitty omaksi.

Muuten osasin käyttäytyä kylässä aivan mallikelpoisesti, nukuin suuren osan ajasta tosi sikeästi.

Takaisin blogin hakemistoon.


( Päivitetty: 17.11.2008 20:57 )

 - Ruska | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Kynsien leikkuu
14.11.2008 22:02 | Ruska

Otin äidin tänään iloisesti vastaan kun hän tuli töistä kotiin, mutta mitä hän olikaan keksinyt? Otti minut syliinsä ja meni keittiön lattialle istumaan ja laittoi minut selälleni viereensä ja aloitti kynsieni leikkaamisen. En pidä siitä, että minua pidetään aloillani silloin kun haluaisin juoksennella. Niinpä minä tein kaikkeni, rimpuilin ja KILJUIN suoraa huutoa. En minä tietenkään sitä kynsien leikkuuta pelännyt, kunhan olisin vain halunnut juoksennella. Rimpuiluni olivat aivan turhia, äiti toteutti kuitenkin aikeensa ja leikkasi kynteni. Heti kun viimeinen kynsi oli leikattu, nousin vauhdilla ylös ja sain rimpuilu- ja kiljumispalkaksi makupalan. Njam.

Takaisin blogin hakemistoon.


( Päivitetty: 17.11.2008 20:56 )

 - Ruska | Kommentit (2)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Heheeeheheee
12.11.2008 21:06 | Ruska

Heippa taas! En minä kuitenkaan viitsinyt eilen enkä vielä tänäänkään tehdä päivällä mitään pahojani... mutta iltaisin minulla on ollut puhtia sitäkin enemmän. En kyllä iltaisinkaan ole pahojani tehnyt, ehei, pois se minusta. On siinä ollut muilla ihmettelemistä, kun tällainen pieni pentu ei nuku yhtään klo 16.00 - 21.00 välisenä aikana, koko ajan menossa ja vauhtia riittää. Pääsen jo hyppelemäänkin moneen paikkaan, valitettavasti en vielä sohvalle, mutta odottakaa vielä tovi. Äiti sanoo, että olen aika tyhmänrohkea kun voin yrittää sylistäkin hypätä lattialle, eikä yhtään pelota. Mielenkiinnolla odotan, että pääsen tutkimaan paikkoja vähän ylempääkin.  Koska en nyt vielä pääse kovinkaan ylös, olen keskittynyt mattojen repimiseen, huomasin nimittäin, että niistähän lähtee monta pientä narua ylöspäin. Kivaa hommaa.

Nyt alkaa kuitenkin väsy painaa, joten menen nukkumaan. Hyvää yötä!

Takaisin blogin hakemistoon.


( Päivitetty: 17.11.2008 20:56 )

 - Ruska | Kommentit (1)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Kiltti pikku pentu
10.11.2008 19:21 | Ruska

No niin, nyt se sitten onnistui. Olen ollut tänään päivällä kiltti pikku pentu. En ollut tehnyt mitään pahojani ja mitä sain palkaksi??? Pyh, minut vietiin eläinlääkärille rokotettavaksi. Ei se kyllä mikään kauhea paikka ollut, en edes huomannut saavani rokotusta. Olisin kyllä silti odottanut jotain vähän mukavampaa palkkaa... no, huomenna sitten näkevät eli HUOMISEEN!

Takaisin blogin hakemistoon.


( Päivitetty: 17.11.2008 20:55 )

 - Ruska | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Miten tämän nyt kertoisin?
09.11.2008 17:42 | Ruska

Tuota noin, miten minä nyt tämän kertoisin. Minusta piti tulla maailman kiltein pieni pentu, mutta kuinkas sitten kävikään...
Pahus, kun en millään pysty vastustamaan mitään "naruja". Löysin pöydän alta "narun", joka ei ollut seinässä kiinni lainkaan. Nappasin sen ja purin sen kolmeen osaan. En ymmärtänyt lainkaan mitä käyttöä mokomalla "narulla" edes olisi. Äiti kyllä kertoi jälkeenpäin, että se kuului infrapunakameralla varustettuun linnunpönttöön ja minäkin olisin voinut sitä kautta seurata linnunpoikasten elämää. Olisi tuonkin asian voinut kertoa minulle aikaisemmin. Enhän minä siinä tapauksessa olisi sitä poikki purrutkaan, uskothan!

Pitäähän pienen koiranalun kehitellä jotain ajanvietettä itselleen kun äiti on sairastellut flunssaa koko viikon.

Takaisin blogin hakemistoon.


( Päivitetty: 17.11.2008 20:55 )

 - Ruska | Kommentit (1)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Ruokahuolto pelaa kummallisesti
02.11.2008 22:20 | Ruska

Totuin kasvattajani luona siihen, että saan ruokani lautaselta. Täällä Halikossa näyttää olevankin aivan toisenlainen tapa.
Äiti laittoi tänään ruokani valmiiksi ja kutsui minut syömään, samalla hän otti ruokakipponi antaakseen sen minulle. Hän tuli kai toisiin aatoksiin, koska siinä samassa hän viskasi koko ruokakuppini lattialle. Ruokaa oli matolla, lattialla, uuninluukussa ja koko hellan alaosassa. Aikamoinen sotku. Onneksi minä menin hätiin ja autoin äitiä parhaan taitoni mukaan. Aika siistiksi tuli. Eipä tämäkään tapa mitenkään hullummalta loppujen lopuksi vaikuttanut. Hyvää oli!

Takaisin blogin hakemistoon.


( Päivitetty: 17.11.2008 20:54 )

 - Ruska | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Uudessa kodissa
01.11.2008 19:37 | Ruska

No niin, nyt päivittelenkin näitä sivujani jo uudesta kodistani käsin. Saavuin tänne tänään klo 18.10, vaikka minut piti alunperin hakea vasta 2.11.  Olin uuden äitini mielestä erittäin reipas tyttö koko kotimatkan ajan. Olimme äitini kanssa takapenkillä ja Mikko hoiti ajamisen. Matkan alussa oli hiekkatietä ja pelkäsin aivan hirveästi kun hiekka ropisi auton kylkiin. Torkuin ainoastaan pieniä aikoja. Pysähdyimme Visulahden Shellillä ja äiti yritti saada minut pissille. Ei minua tietystikään vielä siinä vaiheessa saanut asioita tekemään, hoidinhan homman kasvattajalta lähtiessäni. Matka jatkui pienen paussin jälkeen. Jossain vaiheessa äiti ymmärsi päästää minut nahkapenkin päälle ja sekös olikin minulle mieluinen paikka. Tämän jälkeen nousin ainoastaan muutaman kerran paikkaa vaihtaakseni ja muuten nukuin kotipihalleni asti. Siellä oli uusi iskäni ja Halla minua vastassa. Äiti laski minut maahan Hallan viereen ja ensimmäiseksi annoimme toistemme kuonoihin pienet nuolaisut. Tämän jälkeen minut vietiin nurmikolle, jotta tekisin sinne asiani, mutta ehei... se oli mukavampaa säästää sisälle maton päälle. Tulipa sekin talo merkittyä heti omaksi.

Hei kaverit, ette ikinä usko kuinka ihana karvalankamatto sieltä löytyi. Jeee...sen kanssa puuhastellessa saakin hyvin ajan kulumaan. Tutkin huoneita pienen aikaa ja sen jälkeen äiti antoi minulle murkinaa ja yllättävää kyllä, se maistui aivan yhtä hyvin kuin kasvattajankin luona.

Koska olen ollut täällä jo pari tuntia, ajattelin näyttää uusille "vanhemmilleni" millaisen kaverin ovat kotiinsa ottaneet. Yritin mennä maistelemaan tietokoneen piuhoja, kännykkälaturin piuhaa ja kaikkia muitakin johtoja. En kyllä yhtään ymmärrä, miksi aina kuulin sanan EI kun menin niiden lähellekin. Enhän minä tuollaisista kielloista välittänyt vaan ajattelin tutkia mitä muuta nakerrettavaa talosta löytyisi ja löytyihän sitä. Pöydän ja tuolin jalat ovat mitä mainioin kohde hampaiden harjoittamiseen ja Hallan ihania leluja löytyi sieltä täältä. Vei kyllä mokoma ne heti pois ulottuviltani. Enhän minä niitä olisi rikkonut. Mutta sitten ykskaks, aivan yllättäen, minä nukahdin. Onneksi heräsin vielä siksi aikaa, että sain kirjattua kaiken ylös.

Onni-veljeäni oltiin yhtäaikaa hakemassa, toivottavasti hänenkin kotimatkansa meni yhtä vaivattomasti kuin minun.

Takaisin blogin hakemistoon.


( Päivitetty: 17.11.2008 20:53 )

 - Ruska | Kommentit (1)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.©2020 Suomenlapinkoira Ruska - suntuubi.com