Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

RSS

KUVIA EI ANNETA VIRTUAALIKENNELEIDEN KÄYTTÖÖN!

 Kehunappi
13.05.2011 19:43 | Ruska

KEHUNAPPI

Sain kehunapin Juusolta ja Jereltä. Tämä Kaunis nappi -haaste on sellainen, että sen yhteydessä pitää julkaista 3-5 aiemmin julkaisematonta kuvaa ja kertoilla niistä pikkuisen.

Olen etsinyt joka paikasta vanhoja kuvia, joita ei vielä olisi julkaistu missään.  Päätin lopulta laittaa tänne äidin kaikkien aikaisempien koirien kuvat, koska heitä on sopivasti kolme.


Äidin ensimmäinen koira oli kääpiöpinseri Piksi.

Piksi oli kova poika varastamaan ruokaa pöydiltä. Eräänäkin jouluna oli jouluateria jo syöty ja pöydältä korjattu kaikki muut astiat ja ruuat pois, mutta maksalaatikko oli jätetty jäähtymään pöydän päälle. Kun kaikki muut olivat olohuoneessa lahjoja jakamassa, oli Piksi mennyt keittiöön, hypännyt pöydälle ja syönyt maksalaatikosta pinnan pois. Vatsa hänellä oli siinä vaiheessa jo niin täynnä, ettei jaksanut kaikkea syödä, mutta tiesi näin saavansa maksalaatikon myöhemmin kokonaan itselleen. Ovela poika siis. Hänellä oli muutenkin hyvä tapa syödä maksalaatikkoa. Söi sitä suorastaan hotkimalla, mutta koska hän ei pitänyt rusinoista, ne tulivat suun sivusta puhtaina sievään riviin lattialle. Ei tainnut syödä koskaan yhtäkään edes vahingossa.


Kun Piksistä aika jätti, oli äiti kerjännyt vanhemmiltaan uutta koiraa. Hän oli jostain koirakirjasta lukenut lapinkoirasta ja aikansa sitä kerjättyään sai koko perheen katsomaan yhtä Kaamoksen kennelin pentuetta.

Koko perhe oli samantien myyty pennut nähtyään. Näin äiti sai tahtonsa läpi. Pennulle mietittiin kuumeisesti nimeä. Äidin isän nimi oli Kauko ja koska läheisellä tiellä sattui silloin menemään kaksi rekkaa peräkkäin, joista ensimmäisessä luki Kauko-Kiito ja toisessa Polar-Kiito, oli nimikin selvä. Näin kotiin tuotava pentu saisi nimekseen Kaamoksen Polar ja kutsumanimeksi annettiin Pola.

Pola oli maailman kiltein koira. Sellaista ihmistä ei maa päällään kantanut, jolle Pola olisi ollut agressiivinen. Vaikka vieras ihminen olisi tullut, ottanut kaikista tassuista kiinni ja roikottanut Polaa pää alaspäin, ei Pola olisi edes murissut.

Polan rakkain lelu oli eräs pallo, jonka hän löysi jostain ojasta. Se mahtui juuri ja juuri hänen suuhunsa. Polan suurta huvia oli se, kun hänelle heitettiin tämä pallo ja hän pukkasi sen kuonollaan takaisin. Tällaista kopittelua hän olisi jaksanut tehdä loputtomiin.


Äidin kolmas koira oli hänen lastensa kovan kerjäämisen tulosta. Äiti oli lapsilleen luvannut, että kun nuorin on 9 -vuotias ja pärjäilee koiran kanssa yksin koulusta tultuaan, koira hommataan. Siinä vaiheessa kun koiraa lähdettiin katsomaan, äiti ei yhtään muistanut lupaustaan, mutta hienosti hän piti lupauksensa, koska Myräkän Halla haettiin uuteen kotiinsa 2 viikkoa ennen kuin nuorin lapsi täytti 9 vuotta.

Halla oli oikea äidin koira. Miellyttämisenhalua löytyi vaikka kuinka. Valitettavasti Halla kärsi eroahdistuksesta ja pistelikin talon uuteen uskoon kun hänet yksin jätettiin. Näistä kaikista Hallan hommista voit lukea Hallan omilta sivuilta.

Kun minä tulin taloon, opetti Halla minulle talon tavat. En kuitenkaan saanut häneltä "tartuntaa" tuosta eroahdistuksesta. Osaan olla hienosti sisällä yksin. Toki nahkanojatuolin nahka saa kyytiä, jos palloni sattuu menemään nojatuolin alle. :)


Ajattelin lähettää tämän Kehunapin veljelleni Onnille. Katsotaan, millaisen kuvakertomuksen hän saa aikaiseksi!


( Päivitetty: 13.05.2011 20:43 )

 - Ruska
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (3)Kommentti

                       
Kirjoittaja

Sähköposti

Kotisivut

Yksityinen 
Roskapostisuojaus: Paljonko on kaksi plus kuusi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)Kommentit

Lähetin kehunapin eteenpäin veljelleni Onnille, mutta hänpä ei tällaisia viitsikään laittaa blogiinsa, joten tämän napin elämä päättyi tähän.

- Ruska - 28.5.2011 22:30

Oi, olipa mielenkiintosta nähdä tämmösiä vanhempia kuvia koirista. Historian havinaa.  Teidän perheessä onkin tosi pitkä lappalaiskoiratausta. Ihana tuo viimeinen "pupukuva".

- Petra <petra@dbmgr.fi> - 14.5.2011 18:02
  http://juusonjajeren.blogspot.com/

Kommentoi


©2020 Suomenlapinkoira Ruska - suntuubi.com