Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

RSS

KUVIA EI ANNETA VIRTUAALIKENNELEIDEN KÄYTTÖÖN!

 Ylläri äidille
19.10.2010 15:52 | Ruska

Eipä ole tullut kirjoiteltua blogiin pitkään aikaan. Minun pitänee nyt kertoa viimeisin tempaukseni.

Herätin äidin aikaisin tiistaiaamuna klo 4.05. Halusin mennä ulos ja kyllähän äiti nousikin sängystään päästääkseen minut pisulle. Myös Zico tuli samalla asioilleen. Zico oli hetkessä valmis ja meni jo takaisin nukkumaan, mutta minä tyttö jäin kaivamaan jotain pienen tammen juurelta. Lopulta äiti komensi minut sisälle ja otin sieltä nopeasti aarteen suuhuni ja lähdin sen kanssa sisälle. Kun olin tulossa terassille, äiti ihmetteli, mitä kummaa minulla on suussani. Hän antoi heti irti -käskyn ja tottelevaisena tyttönä pudotin suuren aarteeni terassin lattialle. Tässä vaiheessa äiti meni laittamaan terassille valot, jotta näkee, mitä minä oikein kanniskelen. Eipä ollut äiti samaa mieltä aarteestani vaan huusi: "Yök, mistä sinä näitä kuolleita lintuja kanniskelet?"

Isi oli juuri viikko takaperin löytänyt yhden kuolleen linnun rapuiltamme ja vienyt sen roskiin. Tässä oli nyt toinen. Enpä taida heille kertoakaan, mistä näitä ilmestyy, pidän sen omana salaisuutenani. Luultavasti linnut ovat naakkoja, äiti ei niitä sen tarkemmin alkanut tutkia. Hän on miettinyt, mahtavatko linnut lentää terassin lasitusta päin ja näitä kuolleita lintuja minä sitten kätken ympäri tarhaani. Toinen vaihtoehto on tietysti se kissa, joka tarhassa käy aika usein.

Äiti haki muovipussin, johon hän linnun kovan huudon saattelemana laittoi ja heitti sen tarhan ulkopuolelle, josta sen sitten aamulla siirsi roskasäiliöön.

Kun äiti pääsi takaisin sänkyynsä, hyppäsin minäkin sinne hyvittääkseni äidille hänen "kauhukokemuksensa". No, hän ei selvästikään halunnut minua nuolemaan naamaansa vaan ajoi lattialle nukkumaan. Eipä hän taida ymmärtää mitään hyvän päälle!


 - Ruska
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (1)Kommentti

                       
Kirjoittaja

Sähköposti

Kotisivut

Yksityinen 
Roskapostisuojaus: Paljonko on viisi miinus kolme?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)Ei kommentteja
©2020 Suomenlapinkoira Ruska - suntuubi.com