Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

SEISO

22.1.2011
Turun KV-näyttelyssä äiti sai Heta Keskitalon esittämään minua ja pääsi kerrankin itse sivulta seuraamaan kehän kulkua. Vaikka aiemmin olen seissyt kehässä kauniisti tuomarin arvostellessa, olen viime aikoina tullut siinä asiassa nykyisin levottomaksi enkä seiso yhtä upeasti paikallani kuin kanssakilpailijani.

Tämän takia äiti ajatteli ottaa kanssani tehokuurin seiso -käskystä.

Koska namipalat auttoivat minua keskittymään kehässä johonkin muuhun kuin muiden pudottamiin namipaloihin, antoi äiti tässäkin asiassa periksi ja tästä lähtien saan namipaloja kehässäkin mikäli tuomari ei sitä erikseen kiellä.

Iltalenkillä pysähdyimme ja äiti antoi minulle käskyn "seiso". Hänellä oli makupala kädessään ja hetken sitä tuijotettuani nousin takajaloilleni ja yritin saada makupalan suuhuni. Tästä seurasi vain uudet käskyt "ei" ja "seiso". Uskokaa tai älkää, heti toisella kerralla ymmärsin, että saan kyllä makupalan kun odotan kauniisti. Tätä nyt harjoittelemme sekä sisällä että ulkona. Toivottavasti seuraavassa näyttelyssä seisomiseni on yhtä upeaa kuin nyt pärjänneillä koirillakin.

23.7.2011
Tämän käskyn osaan hienosti. Kun minulle sanoo "seiso", otan näyttelyasennon ja katsella tapittelen äitiä silmiin. Tätä on joskus otettu pitemmänkin aikaa ja silti seison aika kauniisti.


©2020 Suomenlapinkoira Ruska - suntuubi.com