Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TUHOTYÖNI 2009


MAKUUALUSTAN TUHO 7.12.2009

Onpa taas aikaa vierähtänyt edellisestä tuhotyöstäni, joten jo oli aikakin tehdä pahojaan!

Äiti osti minulle Turun koiranäyttelystä lämpimän makuualustan terassille. Olin tänään aikani kuluksi askarrellut sen parissa ja saanut vetoketjun avattua ja sen jälkeen pääsinkin hyvin käsiksi sisusmateriaaliin, jonka vedin sieltä repien ulos. Oven avattuaan äiti oli tosi "onnellinen" nähdessään tuhotyöni. Hän torui minua sanomalla matalalla äänellä: "Hyi Ruska, mitä sinä olet mennyt tekemään, hyi, hyi!" Ensimmäistä kertaa minusta näki, että tiesin äidin olevan vihainen, menin pitkin olohuoneen seinän vierustoja eteiseen, johon äiti tuli tuon syödyn makuualustan kanssa. Arvaapa mitä sitten tein... arvasin sen, et osaa yhtään aavistaakaan. Minä tyttö menin ja alistuin eli menin selälleni lattialle paljastaen kurkkuni äidille!

Tämän jälkeen ei äidin torumisesta tullut enää mitään, olin niin herttaisen, syyllisen ja katuvan näköinen.

Tuohan olikin hyvä konsti, taidan käyttää sitä toistekin!


NOJATUOLI

Tuota noin... mistä minä nyt aloittaisin?

Olin taas tänään yksin kotona kun äiti ja iskä olivat töissä. En oikein tiedä mistä sain mieleeni nojatuolin nakertamisen, mutta kivaa se oli. Maistoin sitä ihan vain pikkuriikkisen. Äiti ja iskä ovat molemmat aika pikkumaisia kun toruivat minua, kerrankos sitä pieni tyttö erehtyy. Äidin tutkiessa tuhoja hypähdin nojatuolin päälle ja siinä sitten kiehnäilin ja yritin vinkumalla ja tassuja äitiä kohti heiluttamalla saada tehdyn tekemättömäksi. Ei onnistunut, mutta sain kyllä äidin heltymään.

Laitan tähän kuvan, jotta tekin näette kuinka pienestä äiti hermostui.

Eikö vain hermostunutkin pienestä? Johan nuo nyt muutenkin olisi jo aika vaihtaa.


UUSIN AJANVIETTEENI

Olen usein muiden töissä ollessa omassa tarhassani, josta pääsen sateen sattuessa lasitetulle terassille. Terassilla on myös mm. vanhat ja uudet rottinkikalusteet. Koska tiedän, että äiti suuttuisi uusien rottinkikalusteiden tuhoamisesta, niin olen nakertanut niistä ainoastaan yhtä tuolia ihan pikkuisen alaosasta. Nykyisin uudet kalusteet onkin viety sisälle.

Vanhojen paikaksi olen ajatellut kaatopaikkaa ja tämän vuoksi nakertelenkin niitä päivittäin ajankulukseni. Näin ne vievät roskiksesta vain pienen tilan ja on näin helppo hävittää. Revin niistä irti "rottinkitikkuja", joita on sen jälkeen kiva nakerrella vielä lisää. Rottinki on mukavan pehmeää hampaille, kannattaa kokeilla.

Kuvista näet, missä vaiheessa tämä ajanvietteeni oli 1-vuotispäivänäni 14.9.2009. Tällä hetkellä työni on edistynyt tästä melkoisesti, mutta silti töitä on vielä paljon jäljellä, jotta nämä kalusteet saadaan kokonaisuudessaan kaatopaikalle.


©2020 Suomenlapinkoira Ruska - suntuubi.com